Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager

Storage as a Service

Een flexibele storage oplossing voor elke workload.

Dataopslag vraagt om een flexibele en kostenefficiënte storage infrastructuur

Het creëren van een kostenefficiënte opslaginfrastructuur voor onder andere archivering en back-up kan voor IT-organisaties een uitdaging zijn. De big data trend en bijbehorende explosie van dataopslag binnen veel organisaties, zal het inrichten van storage infrastructuur tot een nog grotere uitdaging maken. Zorg daarom voor een flexibele oplossing zonder investeringskosten met Storage as a Service van Uniserver.

Deze sterk schaalbare Storage as a Service oplossing is bedoeld voor partners met servers in onze datacenters. De oplossing kun je bij ons als dienst op periodieke basis afnemen, waarbij in veelvouden van 2TB tot 10TB geschaald kan worden. 

Storage as a Service is redundant uitgevoerd middels innovatieve technologieën en is in staat om technische issues automatisch te herstellen.

  • 99,98 % beschikbaarheid
  • Beveiligde iSCSI verbinding 
  • 40 - 50 MB per seconde

Ga voor brute kracht met High Performance Storage

High Performance Storage is flexibel, schaalbaar en kan worden toegepast op specifiek die servers waar deze extra performance op gewenst is. High Performance Storage geeft garanties over de beschikbare resources (IOPS & Latency) en kan worden geïmplementeerd zonder migratie of downtime. Deze dienst is een toevoeging op de IaaS dienstverlening.

High Performance Storage maakt enkel gebruik van SSD. In combinatie met data-analyse software van PernixData, zorgt de innovatieve configuratie voor gesegmenteerde en uiterst doelgerichte acceleratie van prestaties. In tegenstelling tot andere storage performance oplossingen in de markt, wordt dus zowel snelheid gecreëerd bij het opvragen als het opslaan van data.

HPS is tevens zeer geschikt voor complexe omgevingen zoals SAP, Citrix en SQL. Uniserver HPS biedt 24/7 monitoring, real-time inzicht en uitgebreide rapportages om een steekhoudend management van de storage te ondersteunen.

‘We kunnen nu de meest duurzame IT service van de wereld leveren’

Patrick Keulen, Engie Services Nederland

Meest gestelde vragen over Storage as a Service

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager