Hulp nodig bij de inrichting van uw cloud infrastructuur?

Interesse in multicloud? Neem contact met ons op om dit verder door te spreken.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager

UniConnect

UniConnect stelt je in staat workloads uit verschillende clouds te integreren, waardoor je beschikt over een private, betrouwbare en stabiele verbinding tussen jouw Uniserver IaaS-omgeving en de publieke clouds.

UniConnect

Flexibel

Je hoeft niet meer te kiezen tussen private, public of multicloud. Met UniConnect bouw je toepassingen die gebruik (kunnen) maken van alle publieke clouds en SaaS-applicaties.

Veilig

De core netwerk infrastructuur van Uniserver is door middel van een redundante koppeling verbonden met de netwerk infrastructuur van de Equinix Cloud Exchange (ECX Fabric).

Betrouwbaar

Ontwikkeld voor de hoogste beschikbaarheid. Geleverd vanuit Nederlandse tier 3+ datacenters.

Een beter alternatief voor VPN

Publieke Clouds en SaaS-toepassingen zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en Salesforce zijn altijd via het openbare internet bereikbaar. Maak je naast Uniserver IaaS-diensten ook gebruik van applicaties en data uit publieke clouds, dan is een directe koppeling tussen de omgevingen aan te bevelen. Deze koppeling kun je realiseren via een VPN-verbinding, echter zijn VPN-verbindingen minder geschikt wanneer je veel data verstuurt of wanneer een lage latency vereist is voor de diensten die je aanbiedt. Kies in dat geval voor UniConnect: een veilige en betrouwbare koppeling met uitstekende performance.

Inspiratie: zo gebruiken anderen UniConnect

Azure VM & IaaS

In Azure wordt gebruik gemaakt van één of meerdere diensten, bijvoorbeeld een SQL-platform of Services Platform, die via het gebruik van UniConnect direct en zonder het publiek internet te gebruiken kunnen communiceren met de IaaS omgeving bij Uniserver.

AWS Storage & IaaS

Bij AWS wordt bijvoorbeeld Glacier Storage afgenomen ten behoeve van de lange termijn archivering van applicatie of system data. De data draait primair op Uniserver IaaS maar kan met gebruik van UniConnect nu over een stabiele, snelle en private verbinding direct worden weggeschreven tot in de storage in de Cloud van Amazon.

 

Salesforce & IaaS

SalesForce wordt binnen een werkplek gebruikt die draait op het IaaS platform van Uniserver, door gebruik te maken van UniConnect kan het gebruik van het publiek internet voor de uitwisseling van gegevens en de verbinding met het SalesForce platform worden ontweken.

Hulp nodig bij de inrichting van uw cloud infrastructuur?

Interesse in multicloud? Neem contact met ons op om dit verder door te spreken.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager