Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastuctuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager

Workspace

Alles om de werkplek te beheren, te personaliseren en te faciliteren.

Workspace is

Efficiƫnt

Doordat je deze digitale omgeving altijd, overal en vanaf elk device kunt gebruiken.

Veilig

Grip op security, door identity management en gecentraliseerd beheer - AVG proof.

Eenvoudig

Applicaties altijd up to date en een klik verwijderd van gebruik met handige single sign-on.

Het nieuwe werken

De werkplek van vandaag verandert sneller dan ooit. We willen altijd en overal werken, met onze favoriete applicaties, op ieder willekeurig apparaat. En we willen samenwerken en communiceren met de nieuwste technologieën. Dit betekent dat ICT-afdelingen en -leveranciers nieuwe uitdagingen met betrekking tot kennis, beheersbaarheid, veiligheid en kosten op zich af zien komen. Want hoe hou je bijvoorbeeld grip op toegankelijkheid van legacy-applicaties? En hoe zorg je voor adequate maatregelen bij diefstal van apparaten en bij vertrek van medewerkers?

Bied de beste customer experience

Uniserver heeft een complete werkplekvisie vertaald in het Uniworkspace platform. Daarmee stellen wij onze partners in staat de meest geavanceerde werkplek aan eindgebruikers te kunnen bieden op basis van VMware technologie. Dit platform is modulair en dus aan te passen aan de voorkeuren van de klant. Zo kun je dit platform personaliseren op basis van de wensen van de organisatie en voorzien van alle benodigde applicaties en toepassingen. Uniworkspace maakt het mogelijk verschillende usergroups te beheren om de verschillende werkstijlen van de medewerkers te ondersteunen. Ongeacht apparaat, applicatie of SaaS-toepassing.

Pay as you grow

De werkplekken worden vanuit een white label constructie beschikbaar gesteld. Daarom hoef je niet te investeren in kostbare hardware en kennis. Je betaalt voor wat je gebruikt en je bent heel flexibel in het op- en afschalen. Zo kun je je volledig focussen op het vertalen van de wensen en eisen van de klant in de optimale werkplekoplossing. Om dit te faciliteren denken wij graag met je mee en brengen we samen de behoefte van de klant in kaart om tot de beste oplossing te komen.

Kies Uniserver als strategische cloud partner

Met 20 jaar ervaring in de cloud zorgt Uniserver voor een betrouwbaar platform dat volledig redundant is uitgevoerd. Opgebouwd met uitsluitend hoogwaardige soft- en hardware van vooraanstaande leveranciers. Hierdoor kun je je focussen op de core business zonder je zorgen te maken over IT.

Meer informatie over Uniworkspace? Download direct de whitepaper!

Download

Download de whitepaper

Meest gestelde vragen over Workspace

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastuctuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager