Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Direct een afspraak maken

Jack Bruijn

Key Account Manager

Datacenters, certificeringen en leveranciers

De kwalitatief hoogste soft- en hardware, de veiligste datacenters en relevante certificeringen voor optimale betrouwbaarheid en performance garanties

 

 

Datacenters

Onze diensten worden geleverd uit drie verschillende datacenters waarvan twee in Amsterdam(Equinix) en één in Beek(Engie). Deze datacenters hebben tier 3+ beveiliging en bevinden zich boven het NAP. Deze datacenter categorie is volledig redundant qua elektrische circuits, koeling en netwerk. Deze architectuur kan de meest ernstige technische incidenten weerstaan, zonder dat de beschikbaarheid van de server ooit wordt beïnvloed. Zo kun je rekenen op maximale betrouwbaarheid en performance garanties van onze oplossingen.

 Vraag een rondleiding in ons datacenter aan

Equinix.png         ENGIE_logo.png

Certificeringen

Kwaliteit, garanties en toegevoegde waarde zijn bij Uniserver geen loze beloftes, maar worden gedragen door een veelheid aan formele partnerschappen, kwaliteit certificering en lidmaatschappen waar we trots op zijn.

 

logo_dekra_iso27.001.png

 

 ISO 27001

 

 

 

Uniserver is volledig ISO 27.001 gecertificeerd. Daarmee is niet alleen het IT Service Management (ITSM) geborgd, maar voldoet Uniserver ook aan de standaard waarin wordt beschreven hoe Informatiebeveiliging procesmatig ingericht zou kunnen worden.

 

Nen7510.png  

NEN 7510 biedt zorginstellingen een leidraad voor het formuleren, vastleggen en controleren van de interne informatiebeveiliging. Onder informatiebeveiliging in de zorgsector wordt verstaan: “het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie die benodigd is om patiënten verantwoorde zorg te kunnen bieden.

 

Sap.png

Uniserver heeft van SAP de certificering (SAP-certified in infrastructure operations services) ontvangen. De certificering onderstreept dat Uniserver in staat is om hoogwaardige infrastructuur operationele diensten voor SAP-klanten te leveren. Voor het ondersteunen en hosten van SAP-omgevingen werkt Uniserver nauw samen met system integrators en SAP-specialisten om gezamenlijk de eindklant te bedienen.

Samenwerkingen
 

Uniserver is VMware Cloud Verified. VMware Cloud Verified is een initiatief van VMware gericht op Cloud Service Providers (CSP), zoals Uniserver. Er zijn wereldwijd circa 4500 CSP's, waarvan slechts 90 Cloud Verified zijn. Onze nieuwe Virtual Datacenter is gevalideerd door het Cloud Verified team van VMware.

 

vmware-premier.jpg

Deze onbetwiste marktleider op het gebied van virtualisatie oplossingen biedt binnen UniStructure™ de flexibiliteit en beschikbaarheid door het verzorgen van server en besturingssysteem faciliteiten. Door technieken als ESX server, VMotion en DRS biedt VMware een scala aan faciliteiten die het mogelijk maken om optimale flexibiliteit en efficiëntie te bieden voor een uiterst competitieve prijs

 

veeamplatinum.png

Veeam Software, een vooraanstaand VMware Technology Alliance Partner, ontwikkelt innovatieve software voor het beheer van VMware vSphere. Veeam levert gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor virtualisatie en de cloud en hierdoor zeer geschikt zijn voor moderne datacenters.

 

c8670a_5725ecc7dbba499faffdfee3926574c1.gif

HPE is een producent die hardware en stabiliteit garandeert. Binnen UniStructure™ wordt HPE server en storage hardware ingezet binnen de omgeving. HPE en Uniserver werken daarnaast samen bij het bedienen van gezamenlijke markten.

 

cisco.png

Cisco biedt UniStructure™ de juiste intelligentie als het gaat om verkeersafhandeling op rack niveau. Een heldere visie maar vooral de gewaarborgde continuïteit op het gebied van data afhandeling en netwerkbeveiliging maken Cisco tot één van onze strategische partners.

 

zerto.png

Zerto’s Virtual Replication software is ontworpen als zijnde de meest eenvoudige en krachtige disaster-recovery oplossing voor gevirtualiseerde infrastructuren. Zerto zorgt voor replicatie met een RPO van seconden + recovery orchestration & automation, resulterend in een RTO van minuten.

 

microsoft.png

Uniserver is reeds jaren onderdeel van het certified partner netwerk van Microsoft. Wij bieden een compleet portfolio aan Microsoft oplossingen. Door het bieden van oplossingen die gemakkelijk verenigbaar zijn en actief samenwerken biedt Microsoft binnen UniStructure™ een voordeel die weinig leveranciers kunnen evenaren.

 

Fortinet_logo.svg.png

Uniserver maakt gebruik van de firewall en netwerksecurity diensten van Fortinet. Fortinet is wereldwijd leider op enterprise niveau firewall(Gartner, 2018). 

 

IP2018_1.png
Uniserver is innovation partner van Outsourcing Hub. Outsourcing Hub koppelt vraag en aanbod in de IT-sector op een slimme manier aan elkaar, als een ‘datingsite’ gericht op een lange-termijnrelatie. Zo kun je snel en effectief de voorselectie van passende ICT-leveranciers doen en al in een vroeg stadium checken of er een (wederzijdse) match is.

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Direct een afspraak maken

Jack Bruijn

Key Account Manager