Kies Uniserver als strategische cloud partner

Als Nederlandse cloud distributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Onze oplossingen, kennis en ervaring aangevuld met jouw expertise, stelt ons in staat je digitale dienstverlening samen naar een hoger plan te tillen.

Samenwerken met Uniserver

Selfservice

Extra opslag, meer reken- capaciteit? Een nieuwe support case loggen? Regel het eenvoudig met Mijn Uniserver.

Customer Success Teams

Om gezamenlijke groei mogelijk te maken stellen wij een multidisciplinair team beschikbaar.

Commerciële ondersteuning

Wij hebben de tijd, kennis en middelen om gezamenlijk commerciële activiteiten tot een succes te maken.

Het onderscheidende vermogen van Uniserver

Meer over ons netwerk

Kiezen voor Uniserver betekent ruim 20 jaar expertise in IT tot je beschikking. Van infrastructure-, workspace- en multicloud-diensten tot Sales & Marketing ondersteuning. Word je partner van Uniserver, dan staat een multidisciplinair klantsuccesteam voor je klaar, dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De inspanning die jij levert, krijg je door ons partnerprogramma dubbel en dwars van ons terug. Samen gaan we voor jouw succes!

certificeringen

statussen

Eindklanten

Gebruiken dagelijks onze diensten die wij in samenwerking met onze partners leveren

Datacenters

In Amsterdam en Maastricht

Cloud projecten

Met succes opgeleverd

Meer over onze datacenters

‘We kunnen nu de meest duurzame IT service van de wereld leveren’

Patrick Keulen, Engie Services Nederland

Lees meer

‘Voor ons zijn flexibiliteit en duidelijke afspraken enorm belangrijk!’

Wilbert van Beek, Ictivity

Lees meer

‘Met Uniserver zijn wij klaar voor de toekomst’

Hans Hendrikx, ITSN

Lees meer

Rijke historie in de cloud

Uniserver heeft een rijke geschiedenis als voorloper in Nederland op het gebied van IT. In 2000 begonnen we met het hosten van websites en inmiddels zijn we dé cloud distributeur in Nederland. Elk jaar realiseren we groei met onze partners. Het geheim achter ons succes is dat we de ontwikkelingen om ons heen scherp in de gaten houden. Niet voor ons eigen gewin, maar om onze partners zo goed mogelijk te blijven bedienen. De toegevoegde waarde die we bieden is uniek in Nederland. Daarom hebben ruim honderd IT-specialisten– van MSP’s en VAR’s tot Enterprises en SSC’s – al voor Uniserver gekozen. Door ons indirecte businessmodel kunnen we écht met je samenwerken aan de beste digitale dienstverlening. Zo creëren we samen oplossingen waar klanten en eindgebruikers oprecht blij van worden. Onze organisatie is al diverse malen erkend door vendoren als lokale koploper in de cloud. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year. Sinds 2016 zijn we Veeam Platinum Cloud Partner, als eerste organisatie in Nederland. In 2017 werden we door HPE verkozen tot Cloud Distributor ofthe Year. Ook zijn we in 2018 voor het derde jaar op rij HPE Gold Partner.

Bekijk onze certificeringen en statussen

Een greep uit onze partners