KIES jij voor Uniserver?

Wie wij zijn is wat ons drijft, hoe we met elkaar omgaan en wat we willen bereiken. Gevormd door onze KIES kernwaarden (Klantgerichtheid, Integriteit, Eenvoud & Samenwerken) die ons energie geven en scherp houden. Dit is grotendeels een ervaring die je niet alleen kunt vatten in woorden. Wij hebben het vormgegeven in beeld en geluid.

Voor “de echte ervaring” nodigen wij je graag uit voor een kop koffie of thee in ons nieuwe kantoor, voor een beknopte uitleg in woorden ben je hier op de juiste plek! 

Neem een kijkje bij ons team om alvast even kennis te maken.

Vacatures

Cloud Engineer

Als Cloud Engineer in het Operations team ben je verantwoordelijk voor het (IaaS) Platform waar dagelijks duizenden VM’s op draaien en indirect tienduizenden bedrijven gebruik van maken.

 • 40

 • 01-08-2018

 • Vmware

Lees meer

Web Developer

Als Web Developer in het Development Team – onderdeel van de afdeling DevOps – ben je verantwoordelijk voor de continue vertaling van (klant)behoefte naar functionaliteit in onze web portalen.

 • 40

 • 01-08-2018

 • MySQL, .NET

Lees meer

Netwerk Engineer

Als Netwerk Engineer in het Netwerk Team – onderdeel van de afdeling DevOps – ben je mede verantwoordelijk voor de connectiviteit van, naar en tussen alle onderdelen onder het (IaaS) Platform.

 • 40

 • 01-08-2018

 • IaaS

Lees meer

Product Manager

Als Product Manager ben je eigenaar van het product portfolio van Uniserver waar dagelijks honderden partners gebruik van maken, als bouwsteen in de eigen propositie.

 • 40

 • 01-08-2018

 • Management

Lees meer

Inside Sales Representative

Inside Sales Representative bij Uniserver in Alkmaar. Kom werken bij de snelst groeiende hybride cloud provider van Nederland. Reageer direct op deze vacature!

 • 40

 • 01-11-2018

 • Sales, Marketing

Lees meer

Sales Manager Hybride Cloud

Als salesmanager ben je primair verantwoordelijk voor alle accounts, de aansturing van de gehele commerciële tak, bestaande uit: de afdeling sales de customer success managers.

 • 40

 • 01-01-2019

 • Management, Sales

Lees meer

‘Vragen stellen kan altijd’

Selma Dorrestein

‘We blijven gewoon onszelf’

‘Er is altijd ergens een lach te vinden’

Melissa Groen

Work-life balance

Een gezonde werk-prive balans zorgt voor een gezond bedrijf. Als Uniserver denken wij daar graag in mee. Verstelbare bureaus, een gym op de tweede verdieping, ontspannen zitplekken voor reflectie, staand vergaderen, VR brillen voor gamelovers, gezellig hangen in het werkcafe of meedoen aan een Mindfulness programma behoort allemaal tot het secundaire pakket van Uniserver. Ook is er ruimte voor teambuilding, sportieve uitjes en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven wij in balans! De uptime van onze mensen zorgt voor de uptime van ons platform.

 

Uniserver is van ons allemaal

We hebben allemaal het gevoel dat Uniserver een beetje van ons is. Dat gedeeld eigenaarschap zit diep in ons hart. We zijn gek op ons werk en op onze klanten. We koesteren ze en doen alles om voor hen te excelleren. Voor ons is net dat beetje meer doen ‘gewoon ons werk’, maar we voelen ons persoonlijk aangesproken als er soms spaanders vallen. Oplossingen vinden we altijd. Proactief. Reactief. Samen. We zijn elkaars gelijken, steunen elkaar, wijzen niet en staan open voor de inbreng van iedereen.

 

De beste willen zijn door te doen

We zijn en blijven techneuten. We maken complexe IT-processen simpel en willen daar de allerbeste in zijn. Die toppositie dwingen we af door ‘gewoon’ te blijven, te doen en te bewijzen. We accepteren inhoudelijk niets als vanzelfsprekend en stellen onszelf continu vragen. We optimaliseren ons bestaand platform met een kritische blik, doorzettingsvermogen, plezier en een helder doel voor ogen. Alleen 100% is voor ons goed genoeg, zelfs als klanten ons al waarderen met een tien.

Simplicity.png

Er is hier altijd ergens een lach te vinden

Werken is voor ons meer dan wat Van Dale hierover schrijft. Er is hier altijd ergens een lach te vinden. Van de grijns om een flauwe grap, een gezellige borrel tot het dagelijkse broodje schaterlach tijdens onze gezamenlijke lunch. Maar ook de warme lach van een oprecht gestelde vraag: Hoe gaat het? Kan ik je helpen? Hoe is het thuis? Wat vind jij? Dat is wat ons Uniserver maakt en ons motiveert om er keihard voor te blijven gaan.

 

Lef om te innoveren

Op deze Uniserver-manier bieden we onze klanten een goede nachtrust in de cloud. Maar ondanks dat veiligheid, stabiliteit en continuïteit ons bestaansrecht is, hebben we het lef om te blijven veranderen. We maken veel tijd en middelen vrij om te leren, te ontdekken en te innoveren, zowel in onszelf als in de techniek. Omdat het morgen altijd anders kan. Beter, slimmer, veiliger. We combineren onze persoonlijke groei met bewezen technische innovaties. En ontwikkelen daarmee nieuwe diensten, producten en verdienmodellen, vooruitlopend op de markt.