Word jij een van onze champions?

Wie wij zijn is wat ons drijft, hoe we met elkaar omgaan en wat we willen bereiken. Gevormd door onze kernwaarden die ons energie geven en scherp houden. Dit is grotendeels een ervaring die je niet alleen kunt vatten in woorden. Voor “de ervaring” nodigen wij je graag uit voor een kop koffie of thee in ons nieuwe kantoor, voor een beknopte uitleg in woorden ben je hier op de juiste plek! 

Neem een kijkje bij ons team om alvast even kennis te maken.

Vacatures

Cloud Engineer Innovation

Je bent een echte ‘problem solver’ die door zijn sterke luistervaardigheid, doortastendheid en ondernemerschap anderen meeneemt naar een verbeterde situatie.

 • 32 uur

 • 01-09-2018

 • MySQL, Apache

Lees meer

Operations Manager

Als Manager Ops heb jij maar 1 overtuiging: Het leven van klanten en je team zo makkelijk mogelijk maken door werk simpel, toegankelijk en gestandaardiseerd te stroomlijnen.

 • 40

 • 01-01-2018

 • Management, IaaS

Lees meer

ICT-specialist Werkplekbeheer

Als Werkplekbeheerder ben je zelfstandig in staat om een IT-kantoor omgeving technisch op te bouwen en volgens de ISO 27001 standaard in te richten. Ze noemen jou ook weleens “de handyman”.

 • 40

 • 01-07-2018

 • Service Now, Office365

Lees meer

Technical Support

Als Technical Support word je voortdurend gedreven door het klantperspectief (ten alle tijden het beste voor de klant).

 • 40

 • 01-07-2018

 • MySQL, Apache

Lees meer

(Tactisch) Inkoper

Als tactisch inkoper ondersteun je de Business en de directeur Operations met het in kaart brengen van onze huidige leveranciers.

 • 40

 • 01-07-2018

 • Asset Management

Lees meer

‘Vragen stellen kan altijd’

Selma Dorrestein

‘We blijven gewoon onszelf’

‘Er is altijd ergens een lach te vinden’

Melissa Groen

Work-life balance

Een gezonde werk-prive balans zorgt voor een gezond bedrijf. Als Uniserver denken wij daar graag in mee. Verstelbare bureaus, een gym op de tweede verdieping, ontspannen zitplekken voor reflectie, staand vergaderen, VR brillen voor gamelovers, gezellig hangen in het werkcafe of meedoen aan een Mindfulness programma behoort allemaal tot het secundaire pakket van Uniserver. Ook is er ruimte voor teambuilding, sportieve uitjes en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven wij in balans! De uptime van onze mensen zorgt voor de uptime van ons platform.

 

Uniserver is van ons allemaal

We hebben allemaal het gevoel dat Uniserver een beetje van ons is. Dat gedeeld eigenaarschap zit diep in ons hart. We zijn gek op ons werk en op onze klanten. We koesteren ze en doen alles om voor hen te excelleren. Voor ons is net dat beetje meer doen ‘gewoon ons werk’, maar we voelen ons persoonlijk aangesproken als er soms spaanders vallen. Oplossingen vinden we altijd. Proactief. Reactief. Samen. We zijn elkaars gelijken, steunen elkaar, wijzen niet en staan open voor de inbreng van iedereen.

 

De beste willen zijn door te doen

We zijn en blijven techneuten. We maken complexe IT-processen simpel en willen daar de allerbeste in zijn. Die toppositie dwingen we af door ‘gewoon’ te blijven, te doen en te bewijzen. We accepteren inhoudelijk niets als vanzelfsprekend en stellen onszelf continu vragen. We optimaliseren ons bestaand platform met een kritische blik, doorzettingsvermogen, plezier en een helder doel voor ogen. Alleen 100% is voor ons goed genoeg, zelfs als klanten ons al waarderen met een tien.

Simplicity.png

Er is hier altijd ergens een lach te vinden

Werken is voor ons meer dan wat Van Dale hierover schrijft. Er is hier altijd ergens een lach te vinden. Van de grijns om een flauwe grap, een gezellige borrel tot het dagelijkse broodje schaterlach tijdens onze gezamenlijke lunch. Maar ook de warme lach van een oprecht gestelde vraag: Hoe gaat het? Kan ik je helpen? Hoe is het thuis? Wat vind jij? Dat is wat ons Uniserver maakt en ons motiveert om er keihard voor te blijven gaan.

 

Lef om te innoveren

Op deze Uniserver-manier bieden we onze klanten een goede nachtrust in de cloud. Maar ondanks dat veiligheid, stabiliteit en continuïteit ons bestaansrecht is, hebben we het lef om te blijven veranderen. We maken veel tijd en middelen vrij om te leren, te ontdekken en te innoveren, zowel in onszelf als in de techniek. Omdat het morgen altijd anders kan. Beter, slimmer, veiliger. We combineren onze persoonlijke groei met bewezen technische innovaties. En ontwikkelen daarmee nieuwe diensten, producten en verdienmodellen, vooruitlopend op de markt.