Download whitepaper

Vul je gegevens in om de whitepaper te downloaden

Alles over onze oplossingen

 

Ik wil...

 • Een demo van MijnUniserver

  Benieuwd naar hoe MijnUniserver werkt? 

  Onder het motto ‘Zien = Geloven’ stellen wij je in staat vrijblijvend een account aan te maken zodat je zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk het MijnUniserver portal werkt. Vraag hier je persoonlijke MijnUniserver Account aan en ervaar de gemakken.

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren wij elkaar graag beter kennen. Wat zijn je uitdagingen? Waar heeft je organisatie behoefte aan? 

  Doe de check, of bel ons op 072 572 5646 

 • Een technische vraag stellen

  Ben je nog geen klant van Uniserver? Dan kun je contact opnemen via deze link of ons bellen op 072 572 5646 

  Al klant van Uniserver? Ga dan naar ons selfservice portal Mijn Uniserver om eenvoudig een case te loggen. Onze support afdeling staat 24/7 voor je klaar.

 • Grip krijgen op de inzet en het gebruik van cloud resources

  Veel organisaties werken nog met een eigen datacenter. Maar business owners regelen steeds vaker zelf SaaS en back-up oplossingen. Overstap naar de cloud helpt bij het vergroten van schaalbaarheid, flexibilisering van de kosten (payper-use) en reductie van de complexiteit. 

  Uniserver faciliteert en adviseerd een kostenefficiënte gebruik van je cloud resources. Dit doen we met behulp van ons selfservice portal Mijn Uniserver waarin je in één overzicht kunt zien wat je verbruikt. En door de mogelijkheid te bieden om gemakkelijk op en af te schalen zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn. 

 • Succesvol (multi)cloud resellen

  Als partner van Uniserver word je in staat gesteld om multicloud succesvol aan te bieden aan je (potentiële)klanten. Met ons partnerprogramma bieden wij een ready to go service om je binnen 10 dagen in staat te stellen om de cloud diensten te verkopen. Zo kun je gebruik maken van de public clouds van Azure en Amazon en die combineren met de Uniserver cloud of on-premise omgevingen. Dit alles met één heldere factuur. Samen brengen we de klantbehoefte in kaart en komen we tot de optimale cloudmix, zodat optimale efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd is. 

Heb je een vraag?

Onze technische en commerciële specialisten staan voor je klaar.  

Stel een vraag